2024

2024-01-25


Årets träff blir i Örebro helgen 27-29 September!


Bästa Vänner i 72M,

 

Föreningsstämman och vår gemensamma middag sker i vanlig ordning under lördagen, dvs den 28:e. Vi kommer att hålla till på Scandic Grand hotell. Styrelsen återkommer om pris, men det kommer att bli i nivå med våra senaste träffar.

 

När vi senast sågs, i Söderköping 2022, kom hela 26 av 43 deltagare redan på fredagen. De allra flesta tyckte det var toppen! Några var då t o m inne på att i år komma redan på torsdagen :) Hotellet är inställt på att många anländer på fredagen så vi har fått ett rabatterat pris för båda nätterna. Under förutsättning att föreningen betalar en klumpsumma för allt boende, så boka inte själv med hotellet. 

 

För fredag middag kommer styrelsen att reservera något passande på stan. Föreningen har några medlemmar boende där, har ni tips, så hör av er! 

 

Du som inte varit med på tidigare träffar - tveka inte. Anmäl dig! Du kommer direkt in i gänget och kommer att känna som att det var igår du såg dina kompisar.

 

Slutligen, en liten påminnelse om medlemsavgiften för 2024 - 2025. Den är 100 kr per år, inbetalas av administrativa skäl med två år åt gången, dvs 200 kr till Pg 409 9639-9. Om du är osäker på hur du ligget till, kolla med Bosse  

 

Vi återkommer inom kort med ytterligare information,

Styrelsen i Veteranföreningen 72M

Lars, Bosse, Leif och Rickard